Om ejendommen

AB Trianglen 7-7D er en andelsforening med 42 lejligheder.

Vi har en skøn gård for egne beboere, og deler samtidig en fællesgård med karreen bagom, som har græsplæne, legeplads og cykelparkering.

Vi har fælles internetløsning og vaskekælder.

En gang om året holder vi arbejdsdag og afslutter med gårdfest.


Vaskeri

Vores fælles vaskeri er pengeløst. Vi bruger en chip til at betale med, og opkrævningen sker over den månedlige husleje.

Mister man sin chip, koster det kr. 150,- for en ny. De penge der stod på den mistede chip er desværre mistet. Prisen for chip bliver opkrævet på huslejen.

Kontakt bestyrelsen, og ved først kommende lejlighed laves en ny, som afleveres i din postkasse efter modtaget betaling.

Miele vaskerilink

Internet

Vi har fælles internetudbyder, Bolig-Net. Vi har forpligtet os til alle at have internetadgang for kr. 99,- pr.mdr. Dette bliver opkrævet via huslejen. Har man tilvalgt en hurtigere løsning end basisløsningen, så betaler man selv diff. direkte til Bolig-Net. oplever du problemer med din løsning, så kontakter du Bolig-Net direkte på tlf. 70 27 70 67 eller info@bolignet.dk.

Håndværkere og vedligeholdelse

Al indvendig vedligeholdelse står for beboernes egen regning. Vedligeholdelse af fællesarealer og fælles forsyninger afholder foreningen. Skal man have udført VVS-arbejde, som kræver lukning af fælles vandforsyning, så skal man benytte autoriseret VVS firma. Husk jeres håndværker på at åbne for det vand de har lukket for, når de udfører arbejdet. Dette har tidligere været et stort problem. Lukkes der for fælles forsyninger, skal der varsles min. et døgn før.

Alt autoriseret håndværkerarbejde skal udføres af autoriserede håndværkere.

Er man i tvivl om hvem der står for betaling af en given opgave, så kontakt håndværkskoordintor Tom Larsen. Han samler opgaver sammen for foreningen, på den måde skal vi ikke have håndværkere ud for ofte, og sparer penge på vedligeholdelsesudgifter.

Nøgle

Mister du din fælles hoveddørsnøgle, koster en ny kr. 150,-, som bliver opkrævet over huslejen.

Husk at man ikke må videregive nøgler til uvedkommende.

Håndværkskoordinator står for udlevering, når betaling er modtaget.


Salg

Kontakt Valdal for hjælp med salg.

Ejendommen anbefaler Søren Sørensen til vurdering af lejligheden.

Hans kontaktoplysninger:

Mail: ssscosark@gmail.com

Tlf.: 24421206